Äger eller driver du ett rekryterings- eller bemanningsföretag?

Vill du på ett enkelt sätt få möjlighet till fler och större affärer? Då ska du läsa vidare.

Terminal 5 Relocation ger dig och er möjligheten att på enklast möjliga sätt tillföra en till dimension till er verksamhet genom att lägga till Terminal 5 som en del i ert erbjudande men under ert eget varumärke. Allmänt kallat ”whitelabel” (läs mer på Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/White-label_product).

För att spela lite på vårt namn, Terminal 5, så kan vi göra en jämförelse med flygbolagen. Om du bokar en flygresa från en ort till en annan med ett flygbolag så frågar du inte vem som lagar maten (extern part), vem som tankar planet (extern part), vem som transporterar väskorna (extern part) eller kanske inte ens vilket flygbolag du ska åka med. Du går till en bokningssida och bokar där din resa (extern part).

Er uppdragsgivare kommer att uppfatta att tjänsten kommer från er via ert varumärke men där vi från vår sida hanterar allt som rör rätten att arbeta i Sverige, arbetstillstånd, bostad, språkutbildning i svenska, personnummer sysselsättning till medföljande m.m.

Hur fungerar det?
-Ni själva hanterar, precis som i dag, rekryterings- och/eller bemanningsfrågorna (oavsett det gäller tjänstemanna- eller kollektivområdet) direkt med era uppdragsgivare.
-Ni får ett mervärde och en breddning av er affär.
-Det möjliggör/förenklar för er att leverera rekryteringstjänster till era uppdragsgivare, med utländska kandidater från både inom- och utanför EU.
-Vi på Terminal 5 hittar eller bedömer inte lämpligheten på kandidater. Vi tar hand om er ”markservice” över hela Sverige.

Vi har tydliga processer och gränssnitt, både IT- och avtalsmässigt, för att på smidigast möjliga sätt sömlöst underlätta samarbetet. Vi finns genom vårt samarbetsavtal tillgängliga för alla typ av löpande frågor ni operativt kan ställas inför gällande anställning av tex asylsökande-, redan boende i Sverige- eller till Sverige inflyttande kompetens. Det vill säga alla situationer där er kandidat inte kan vissa upp ett svenskt pass.

Vår mission är att inte låta geografi eller nationalitet hindra den perfekta medarbetaren. Vi har levererat rikstäckande personliga relocation- och arbetstillståndstjänster sedan 2009.

Visst låter det intressant?

Kontakta oss redan i dag på mejladressen partner@terminal5.nu eller via telefon 0770-175030 för en inledande dialog.