Uppgradera ert anställningserbjudande med relocationstöd

Hur ser ert anställningserbjudande ut när det gäller kandidater från andra geografier i Sverige (eller världen)?

Att ett attraktivt anställningserbjudande, både i platsannonser, vid kandidatkontakter, via search eller vid spontanansökningar är som dom flesta vet kritiskt. Särskilj dig mot många andra och lägg till relocationstöd som en del i paketet. Vi pratar alltså om stöd att hitta boende, sysselsättning till medföljande, dagis, skola m.m.
Något som ger ett verkligt värde och förenklar för kandidaten, med eventuell familj, att faktiskt våga visa intresse och i slutändan tacka ja. Oavsett om kandidaten i dag bor i Smygehuk eller Singapore.

Gör det enkelt att tacka ja. Kontakta oss redan idag för att säkerställa att ni, med vårt enkla paketerade stöd, kan bli kandidaternas förstahandsval. Oavsett var kandidaten råkar vara bosatt idag.

Klicka här för att skicka ett mejl direkt till oss med dina kontaktuppgifter så återkommer vi strax till dig. Du kan också mejla oss direkt på anstallningserbjudande@terminal5.nu.

Boka ett möte med oss för att veta mer

Boka ett möte med oss nedan så berättar vi gärna mer. Om de datum och tider som finns tillgängliga inte passar så kontakta oss via telefon eller e-post.